Área de Usuarios
Portada > Transparència/Transparencia > Política de Privacitat

Transparència/Transparencia

Política de Privacitat

Política de privacitat

Actualitzat: 8 de novembre de 2021

Responsable del Tractament

L’empresa responsable del tractament de les seves dades en virtut d’aquesta Política de privacitat és:

Col·legi Oficial de Llicenciats/des en Educació Física i l'Esport de les Illes Balears (COLEF ILLES BALEARS)

NIF: Q5755003

Domicili: VELODROM ILLES BALEARS Carrer de l'Uruguai, s/n 07010 Palma info@colefillesbalears.com

Web: www.colefillebalears.com Telèfon: 650 07 46 22

Inscrita al Registre de Col·legis Professionals de les Illes Balears: 200000000043

En COLEF Illes Balears, reconeixem la importància de protegir la seva informació personal i estem compromesos a tractar-la amb responsabilitat i de conformitat amb les lleis de protecció de dades.

La present política de privacitat pretén regular tots els aspectes relatius al tractament de dades dels diferents usuaris que naveguen o faciliten les seves a través dels diferents formularis situats en la web.

AVÍS LEGAL

IDENTITAT I DADES DE CONTACTE DE LA PERSONA RESPONSABLE DEL

NORMATIVA

De conformitat amb el que estableix la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del COLEF, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (d'ara endavant el Reglament General de Protecció de dades) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (d'ara endavant la LOPD-GDD), s'informa que el COLEF Illes Balears, Corporació de Dret Públic i els estatuts del qual estan publicats al BOIB de 23 de setembre de 2014, és el titular del Portal el nom del qual de domini és www.colefillesbalears.com i l'adreça de correu electrònic és   info@colefillesbalears.com

 

VEURE MÉS SOBRE REGISTRE D'ACTIVITATS DE TRACTAMENT

 

 

DADES QUE RECOPILEM

La visita a aquest portal web no implica que la persona usuària faciliti dades personals.


Les dades que si escau siguin facilitades per les persones usuàries podran ser tractades pel COLEF Illes Balears quan Responsable del tractament, sent en tot moment conservades i tractades d'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades.

Quan per demanar dades de caràcter personal s'utilitzin formularis, la identificació de la persona usuària s'entendrà que és correcta, ja que és el/la propi/a usuari/ària qui, voluntàriament, introdueix les seves dades als formularis disponibles al nostre Portal i qui respon de la seva veracitat. Així mateix, s'indicarà el caràcter voluntari o obligatori dels camps o respostes a emplenar. La informació obligatòria se identifica amb un asterisc. La negativa a proporcionar les dades qualificades com a obligatòries suposarà la no prestació del servei o informació sol·licitada. Així mateix, es poden facilitar dades de manera voluntària amb la finalitat de prestar de la millor manera el servei demandat o la informació sol·licitada.

 

PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb l'article 13 del Reglament General de Protecció de dades i l'art 11 de la LOPD-GDD, us informem del següent:

Al COLEF Illes Balears estem compromesos amb la protecció de la informació que gestionem, no només pel degut compliment de la normativa que ens regula, sinó per la confidencialitat de les dades personals que ens són encomanades, de forma concreta per la informació que rebem a través del nostre Portal.

En aquesta línia, i d'acord amb el deure de transparència que ha d'observar una Corporació com la nostra, ens preocupem pels nostres usuaris i la seva privadesa complint amb la normativa aplicable en matèria de protecció de dades. Amb aquesta finalitat posem a la vostra disposició la informació relativa al tractament de dades personals que duem a terme, amb l'objectiu que, en tot moment, conegueu com tractem les vostres dades i els drets que us assisteixen com a titular d'aquestes: VEURE MÉS SOBRE REGISTRE D'ACTIVITATS DE TRACTAMENT 

 

AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES SEVES DADES?

Les dades que ens facilita podran ser utilitzades per relacionar-nos amb vostè amb els fins següents:

  •                         Atendre, tramitar i gestionar adequadament les consultes, comentaris, incidències o suggeriments tramesos.

  •                         Gestionar les tasques bàsiques d’administració.

  •                         Mantenir-lo informat/ada, bé per mitjans electrònics o dispositius mòbils de qualsevol informació que poguessin resultar del seu interès.

  •                         Tractar les vostres dades, a través dels mitjans d'identificació admesos pel COLEF, a fi de poder oferir els serveis més adequats al vostre perfil professional.

  •                         Anàlisi estadístiques de visites al Portal i comportaments dels seus Usuaris/àries.

  •                         Gestionar la seva participació als cursos de formació.

  •                         Gestionar adequadament la participació en concursos organitzats pel COLEF.

  •                         Gestionar adequadament la navegació a través del present lloc web.

  •                         Per a l’exercici o la defensa de les reclamacions de qualsevol tipus.

  •                         La informació que ens faciliteu a l'hora d'identificar-vos serà contrastada, i si escau completat amb les nostres bases de dades. 

 

QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ AMB LA QUAL TRACTEM LES SEVES DADES?

D'acord amb l'article 6.2 de la LOPD-GDD, pel fet de seguir navegant pel Portal www.colefillesbalears.com , s'entén que accepta de forma expressa totes les finalitats establertes en aquesta Política de Privadesa i Protecció de Dades. 

De forma específica, el tractament de les vostres dades per a la gestió de la subscripció a la newsletter, la participació en concursos o l'assistència a cursos de formació en línia es basa en el vostre consentiment en facilitar-los en el moment de la subscripció o inscripció.

Per obligació estatutària aquest COLEF vetlla pel prestigi de la professió i exerceix les funcions que li corresponen la Llei 2/1974, de Col·legis Professionals. Quan l'enviament de la informació respongui a l'exercici de potestats públiques del COLEF, el tractament necessari es basarà en el compliment de la seva missió d'interès públic o en l'exercici dels poders públics que corresponen al COLEF Illes Balears.

El COLEF Illes Balears, sota l'empara de l'interès legítim que li correspon, podrà realitzar els tractaments que siguin estrictament necessaris per a l'administració interna del Portal, anàlisis estadístiques de visites i comportaments dels seus usuaris/àries.

 

QUINS SÓN ELS SEUS DRETS?

Tindrà dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant dades personals que li concerneixen.

En relació amb les vostres dades personals teniu dret a:

  •                         Accedir-hi.

  •                         Sol·licitar-ne la rectificació o supressió.

  •                         Sol·licitar la limitació del tractament.

  •                         Oposar-se al tractament.

  •                         Sol·licitar-ne la portabilitat en un format estructurat, d'ús comú i de lectura mecànica.

  •                         No ser objecte d'una decisió basada únicament en el tractament automatitzat de les vostres dades personals.

 

Podrà exercir aquests drets davant del COLEF Illes Balears. Per fer-ho, podeu adreçar-vos per escrit al COLEF a l'adreça indicada més enrere (apartat relatiu a la identitat i dades de contacte del Responsable), acompanyant a la vostra sol·licitud una còpia de document oficial d'identificació, o enviant un correu electrònic que inclogui signatura electrònica, per acreditar la seva identitat, a info@colefillesbalears.com . 

DRET A RETIRAR EL SEU CONSENTIMENT

La persona interessada tindrà dret a retirar-ne el consentiment en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afecta la licitud del tractament basada en el consentiment previ a la seva retirada.

 

DRET A PRESENTAR RECLAMACIÓ DAVANT L'AUTORITAT DE CONTROL

En tot moment podrà presentar reclamació davant de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades: Carrer Jorge Juan, 6. 28001 Madrid. www.aepd.es 

 

BAIXA DE SERVEIS

Si desitgeu sol·licitar baixa de serveis del Portal www.colefillesbalears.com , us preguem que envieu la vostra sol·licitud per correu postal a l'adreça a dalt indicada, acompanyant a la vostra sol·licitud una còpia de DNI, o per correu electrònic signat amb certificat digital per tal d'acreditar la seva identitat a info@colefillesbalears.com .  

Us recordem que per procedir a una baixa total del servei heu d'eliminar amb caràcter previ qualsevol tipus de subscripció que hàgiu gestionat a través d'aquest Portal.

La baixa en algun servei particularitzat o en alguna newsletter específica les haurà de fer a l'apartat corresponent de l' àrea d'usuaris . 

 

A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES SEVES DADES?

El COLEF Illes Balears podrà cedir les dades a Òrgans judicials; administracions públiques; Col·legis professionals (COLEFs).


Si l'ús d'algun dels serveis suposa la cessió a qualsevol altre destinatari s'informarà a la política de privadesa específica del servei.

 

TRANSFERÈNCIES INTERNACIONALS

El COLEF Illes Balears no farà transferències internacionals de dades de caràcter personal.

 

QUANT TEMPS CONSERVAREM LES SEVES DADES?

Les dades seran conservades durant el temps imprescindible en funció de la finalitat per a la qual van ser facilitades o demanades, sense perjudici de, si escau, l'exercici del seu dret de supressió. En relació amb el tractament necessari per a l'enviament d'informació podrem conservar les vostres dades mentre no ens sol·liciteu la supressió.

 

MESURES TÈCNIQUES I ORGANITZATIVES

El COLEF Illes Balears ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives d'acord amb el que disposa la normativa vigent, i els nivells de seguretat són els adequats a les dades que es faciliten i, a més, s'han instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per a evitar la pèrdua, mal ús, alteració i accés no autoritzat a les dades que ens faciliten.

En particular, les mesures de seguretat implantades es corresponen amb les previstes a l'Annex II (Mesures de seguretat) del Reial Decret 3/2010, de 8 de gener, pel qual es regula l'Esquema Nacional de Seguretat a l'àmbit de l'Administració Electrònica i que es troben descrites als documents que conformen la política de protecció de dades i seguretat de la informació del COLEF Illes Balears.

 

UTILITZACIÓ DE COOKIES

Per conèixer la Política de Cookies del COLEF Illes Balears accediu al següent enllaç: https://www.colefillesbalears.com/politicadecookies

 

MODIFICACIÓ DE LA POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

El COLEF Illes Balears es reserva el dret a modificar aquesta Política de Privadesa i de protecció de dades per adaptar novetats legislatives, per la qual cosa recomanem la seva lectura abans de cada accés i navegació pel lloc web. No obstant això, les relacions establertes amb les persones usuàries, amb anterioritat a la modificació de la Política de Privadesa, es regiran per les normes previstes en el moment en què l'usuari va accedir al lloc web per al seu establiment, sense perjudici del que s'estableix al Reglament General de protecció de Dades.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

El codi font, els dissenys gràfics, imatges, fotografies, sons, animacions, programari, textos, així com la informació i, en definitiva, els elements continguts a la pàgina web estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor del COLEF Illes Balears. En tot cas, la persona usuària podrà visualitzar-los i utilitzar-los per a ús personal, quedant prohibida la seva utilització amb fins comercials i, en conseqüència, no estant permesa la reproducció i/o publicació, total o parcial, ni el seu tractament informàtic, distribució, difusió, modificació, transformació o descompilació, etc., sense el permís previ i per escrit del titular. Quan s'autoritzi la reproducció cal indicar la procedència de la informació.

 

EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITAT

El web www.colefillesbalears.com ofereix informació de l'Educació Física i Esportiva institucional espanyola, programes i activitats realitzats pels Col·legis Oficials d'Educadors/es Físic Esportius/es i informació jurídica d'utilitat per a la ciutadania i la societat en general.  

Aquesta informació és de caràcter general, no aborda circumstàncies específiques relatives a persones i organismes concrets que no formin part de la corporació col·legial. Tampoc no ofereix assessorament professional o jurídic. Si voleu fer una consulta jurídica, haureu d'adreçar-vos sempre a un professional degudament qualificat.

El COLEF Illes Balears considera essencial el foment de l'accés del públic a la informació continguda en aquest Portal i, per això, posa tot el seu interès en la posada al dia del mateix tractant de corregir els errors que els siguin assenyalats, a fi que la informació que conté sigui útil per a les persones interessades.

Els continguts incorporats en aquest Portal han estat elaborats, en tot moment, de bona fe amb el propòsit de donar informació i prestar serveis a les persones usuàries, per la qual cosa el COLEF Illes Balears no assumeix cap mena de responsabilitat respecte a la integritat o exactitud de la citada informació ni garanteix l'exactitud ni la posada al dia de la informació que en pot obtenir, la qual podrà ser modificada sense avís previ. Tampoc no es responsabilitza dels eventuals errors tipogràfics, materials, formals o numèrics que pugui contenir el Portal.

En el cas de legislació i la resta de normes, així com de resolucions o sentències, serà el text oficial publicat als respectius butlletins el que prevalgui en cas de divergències amb la versió electrònica inserida en aquest Portal.

El COLEF Illes Balears no es fa responsable de qualsevol pèrdua, directa o indirecta, irrogada com a conseqüència de decisions adoptades sobre la base de la informació disponible a la Web de la seva titularitat, atès que per altra, aquesta, així com els seus continguts poden ser variats , modificats i/o suprimits en qualsevol moment sense necessitat legal de previ avís.

Així mateix, no es fa responsable dels possibles danys que es podrien derivar dinterferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu dels sistemes electrònics o informàtics, motivades per causes alienes al titular daquest portal, dels retards o bloquejos en lús dels sistemes causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques, sobrecàrregues al sistema dInternet, o en altres sistemes electrònics.

El Portal web www.colefillesbalears.com té enllaços i connexions amb altres llocs i pàgines Web de caràcter institucional sense que per això el COLEF Illes Balears pugui respondre de la qualitat, exactitud i veracitat dels continguts de les mateixes pel que no es fa responsable de qualsevol pèrdua, directa o indirecta, irrogada com a conseqüència de decisions adoptades sobre la base de la informació disponible a les pàgines esmentades. La presència d'aquests enllaços en aquest Portal té una finalitat informativa, i no constitueix en cap cas una invitació o recomanació a la contractació de productes o serveis que s'ofereixin al lloc d'Internet de destinació, i en cap cas impliquen el suport a les persones o entitats autores de tals continguts o titulars dels llocs on es troben. D'aquesta manera, el COLEF Illes Balears no es responsabilitza del contingut i la disponibilitat dels llocs web als quals enllaça fora de la seva pàgina, de qualsevol dany o pèrdua que pugui sorgir per la connexió per l'ús de qualsevol contingut, producte o serveis disponibles als llocs web on es dirigeixin els enllaços.  

Tots els elements que formen el Portal www.colefillesbalears.com , així com la seva estructura, disseny, codi font, i els logos, marques i altres signes distintius que hi apareixen, són titularitat del COLEF Illes Balears o dels seus col·laboradors/es i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.  

Igualment estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial les imatges i altres elements gràfics.

El COLEF Illes Balears prohibeix expressament la realització de “framings” o la utilització per part de tercers de qualssevol altres mecanismes que alterin el disseny, configuració original o continguts dels nostres portals.

L'ús dels continguts haurà de respectar-ne el llicenciament particular. De tal manera el seu ús, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat similar o anàloga, queda totalment prohibida llevat que hi hagi prèvia i expressa autorització del COLEF Illes Balears.

 

PORTAL DE TRANSPARÈNCIA

La Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, preveu la seva aplicació a les corporacions de dret públic a l'article 2.

El COLEF Illes Balears compta amb un apartat específic o “banner” anomenat Portal de Transparència que compleix de forma periòdica i actualitzada el principi de publicitat activa per facilitar l'accessibilitat, la interoperabilitat, la qualitat i la reutilització de la informació institucional que publica, així com la seva identificació i localització.  

El contingut de la informació publicada a aquest portal consta de forma clara, estructurada i comprensible per a les persones i entitats interessades. A més, la informació es publica de forma comprensible, d'accés fàcil i gratuït. El COLEF Illes Balears disposa al Portal de Transparència d'una “ Bústia d'atenció al ciutadà ”.

ENLLAÇOS O HIPERENLLAÇOS

El COLEF Illes Balears no es fa responsable del contingut dels enllaços a altres pàgines web que no siguin titularitat seva i que, per tant, no en poden ser controlades.

Els enllaços inclosos en aquest portal poden dirigir-se a continguts Web de tercers, podent ser aquests de quatre tipus:

  •                         ENLLAÇOS A PÀGINES WEB: Aquests enllaços estan dirigits a llocs web de tercers, a continguts generats per ells i/oa una altra informació rellevant o d'utilitat per a les persones usuàries. 

  •                         ENLLAÇOS A PLATAFORMES DE TERCERS: en alguns casos, els acords comercials amb proveïdors preveuen l'accés directe a les plataformes. Les integracions realitzades poden permetre a les persones usuàries accedir als continguts sense necessitat d'haver d'introduir novament usuari i contrasenya ni veure'n alterat el procés de lectura. Els contractes signats amb aquests proveïdors preveuen que el COLEF COLEF no cedirà en cap cas les dades personals de les persones usuàries ni aquestes podran fer publicitat dels seus productes als usuaris que consulten els continguts.    

  •                         ENLLAÇ A CLIENT DE CORREU (MAIL TO) I XARXES SOCIALS: aquests tipus d'enllaços obren l'aplicació client corresponent de l'usuari i en alguns casos proposen un contingut que en qualsevol moment l'usuari pot canviar, aquest responsable en qualsevol cas tant de l'enviament o publicació com del contingut del mateix. 

Les pàgines enllaçades a dalt descrites no pertanyen al COLEF Illes Balears, ni aquest fa una revisió dels seus continguts i, per això, el COLEF no assumeix cap responsabilitat pel contingut, les informacions o els serveis que poguessin aparèixer en aquests llocs. El COLEF Illes Balears no es fa responsable del funcionament de la pàgina enllaçada o dels possibles danys que puguin derivar-se de laccés o ús de la mateixa. Igualment, les polítiques de privadesa d'aquests tercers són alienes a les del COLEF Illes Balears. En accedir a aquests llocs web vostè pot decidir si accepta les seves polítiques de privadesa i de cookies.

Els enllaços al portal del COLEF Illes Balears hauran de respectar les condicions següents:

  1.                       L'establiment de l'enllaç no suposa cap tipus d'acord, contracte, patrocini ni recomanació per part del COLEF de la pàgina que fa l'enllaç.

  2.                       La pàgina web on s'estableixi l’enllaç no contindrà informacions amb continguts que siguin il·lícits, discriminatoris, contraris als principis ètics comunament acceptats o atemptin contra l'ordre públic, així com tampoc contindrà continguts contraris a qualsevol dret de tercers.

  3.                       El COLEF Illes Balears podrà sol·licitar que es retiri un enllaç a la seva web, sense necessitat d'al·legar cap causa. En aquest cas, la pàgina que hagi realitzat l’enllaç haurà de procedir a la seva supressió immediata, tan aviat com rebi la notificació del COLEF Illes Balears.

  4.                       No es responsabilitza de cap manera ni garanteix la qualitat, exactitud, fiabilitat, correcció o moralitat de continguts o serveis que l'establiment de l'enllaç pugui oferir. Les persones usuàries assumeixen sota la seva responsabilitat exclusiva les conseqüències, danys o accions que es puguin derivar de l'accés a la pàgina web de l’enllaç 

  5.                       La pàgina web on s'estableixi l’enllaç no pot contenir marca, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius pertanyents al COLEF Illes Balears excepte aquells signes que formin part del mateix enllaç.

 

LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS

La legislació aplicable és l'espanyola i per a la resolució de qualsevol tipus de controvèrsia que es pogués derivar de la utilització d'aquesta web, així com de la inscripció o contractació que es pogués realitzar a través d'aquesta, es declara com a jurisdicció competent als jutjats i Tribunals de Madrid.

 

En cas de dubte, suggeriment o comentari contacteu amb nosaltres mitjançant el correu electrònic a Info@colefillesbalears.com . 

 

 

Newsletter

Suscríbete para estar al día de todas nuestras novedades

Deseo recibir también las novedades del Consejo COLEF y acepto sus términos y condiciones de la Política de Privacidad.
He leído y acepto los términos y condiciones de uso recogidas en la Política de Privacidad
COLEF ILLES BALEARS
Velòdrom Illes Balears (planta baixa) Av. Uruguai, s/n
07010 - Palma (BALEARES)
971 20 26 70
info@colefillesbalears.com
http://www.colefillesbalears.com/web/
Horario de atención al colegiado

Per atenció presencial, demanar cita prèvia (info@colefillesbalears.com o gerencia@colefillesbalears.com)

Contacta y síguenos por redes sociales
Diseño y Desarrollo web Im3diA comunicación

Bienvenida/o a la información básica sobre las cookies de la página web responsabilidad de la entidad: Consejo COLEF.

Una cookie o galleta informática es un pequeño archivo de información que se guarda en tu ordenador, “smartphone” o tableta cada vez que visitas nuestra página web. Algunas cookies son nuestras y otras pertenecen a empresas externas que prestan servicios para nuestra página web.

Las cookies pueden ser de varios tipos: las cookies técnicas son necesarias para que nuestra página web pueda funcionar, no necesitan de tu autorización y son las únicas que tenemos activadas por defecto.

El resto de cookies sirven para mejorar nuestra página, para personalizarla en base a tus preferencias, o para poder mostrarte publicidad ajustada a tus búsquedas, gustos e intereses personales. Puedes aceptar todas estas cookies pulsando el botón ACEPTA TODO o configurarlas o rechazar su uso clicando en el apartado CONFIGURACIÓN DE COOKIES.

Si quires más información, consulta la “POLITICA COOKIES” de nuestra página web.